Om mig…

DSC_8665

Mitt namn är Jenny Nordkvist, bor i Umeå, och jag har sjungit så länge jag kan minnas. I tonåren bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på musiken och musikstudier. Det började på gymnasiet och fortsatte sedan ända upp till Musikhögskolan i Piteå och idag är jag utbildad sångpedagog, musiklärare plus att jag har en studiomusiker utbildning i ryggen. Att få uttrycka mig genom musik, själv och tillsammans med andra är det absolut bästa som finns!

Genom åren har jag stått på många olika scener, stora som små, och haft glädjen att jobba med många erkända musiker och artister. Jag har turnerat i Sverige både som sångerska och showartist, men även som musikalartist i stora delar av Europa, mestadels Tyskland.

Som sångerska sjunger jag det mesta inom pop/rock, soul, r&b, jazz/blues m.m.  – allt från äldre repertoar till nutida populär musik.

Gå in och kika under meny-flikarna längst upp och kolla in vad jag kan erbjuda er i musikväg. Och missa inte att gå in och lyssna på länkarna!

 

 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑